Produk Minda Examo – Satu Keperluan?

Mengapa Perlu suplemen tambahan Examo walaupun makanan harian kita berkhasiat?

Umum mengetahui kismis baik untuk minda, tetapi ia manis dan tidak baik untuk penghidap kencing manis. Kekacang seperti badam juga baik untuk minda tetapi ada orang takut untuk makan kerana jerawat.

Tambahan pula ia perlu melalui proses penghadaman di dalam perut dan sukar untuk sampai ke otak. Penyelesaiannya dari kajian Allahyarham Prof. Dr. Azizan Ismail, Examo adalah pilihan terbaik; tidak perlu dihadam (ditelan masuk perut) tetapi dikemam saja pada lidah (hisap macam makan gula-gula). Khasiat Examo mampu diserap terus masuk ke saluran darah melalui lidah dan sampai ke otak.

Salah tanggapan EXAMO sebagai Ubat Pandai

Peranan Examo adalah sebagai pemakanan tambahan untuk menyuburkan otak (menyediakan infrastruktur). Pengamalnya, jika bermatlamat untuk menghadapi peperiksaan perlulah mentelaah, membaca buku dan sebagainya barulah ia berkesan.

Perbandingan yang mungkin mudah untuk difahami adalah dengan mengambil contoh seorang Ahli Bina Badan (badan yang macam Malek Noor & Sazali Samad tu…). Untuk dapatkan bentuk badan ‘sasa’ sebegitu tentu saja perlukan gabungan dari 2 elemen: PEMAKANAN STRATEGIK & LATIHAN.

Kalau makan makanan berkhasiat sahaja tanpa latihan di gym tentu saja membawa kepada ‘boroi’. Begitu jugalah halnya dengan Otak: ia perlukan PEMAKANAN STARTEGIK & LATIHAN. Insya’Allah Examo adalah pemakanan strategik yang baik untuk minda. Tiada kesan sampingan negatif atau ketagihan.

Baca berkenaan Salah Tanggap Berkenaan Produk Minda Examo di sini.

error: