Examo mana untuk anak saya umur x tahun?

 

Berikut antara soalan Whatsapp yang sering kami terima berkaitan Examo daripada ibubapa prihatin terhadap anak-anak mereka:

 

“Umur anak 10 thn dan 8 thn”

“dan apa yg sesuai utk anak umur 1 tahun 7 bulan?”⁠⁠⁠⁠

“Lau utk anak yg berumur 4 dan 8 tahun… yg mana elok ya…”

“Anak akak umur 8thn”

“anak sy umur 8 & 10 thn berapa ye harga examo”

“Anak sy umur 6 thn dan 8 thn. Yg mana kne amik ye”

“Dan utk anak ada tak… utk minda cergas dan bijak… Anak sy umur 3 thn lebih..boy pulak tu…bole tahn.aktif juga..dan bole kata ada ciri2 tantrum…”

“Anak sy umur 12thn dan 7thn… Anak kawan2 sy… 6thn, 8thn, 11thn.”

“Kalau by pakej harga kira mcm?  ank sya 12,8,5 thn de pakej ke”

“Utk anak umur 12,10 & 7 thn still boleh mkn pakej yg sama ke..?”

“Utk ank2 yg lain ada x … Umur 8 &6 thn…”

“anak yg umur bawah 6 tahun x boleh lagi kan mkn matsa ni”

“Ok anak sy sorg umur 14 sorg lagi 10”

 

Kami tak dapat bantu anda jika jawapan anda, “malas nak baca…” terhadap panduan yang kami tuliskan. Jadi baca panduan & pautan di bawah:

 

 

Secara asasnya terdapat 3 produk (seperti gambar di atas) gabungan dari kebaikan formula Biokimia & Homeopati yang baik sebagai nutrisi kesihatan harian untuk pelbagai peringkat usia berbeza.
Gabungan dari 3 produk asas ini membentuk 5 pakej untuk kumpulan usia / kelompok pengguna.

Panduan pemilihan pakej Examo, klik di sini

 

* Anda boleh terus klik Add to Cart untuk mulakan order dari pautan di atas