Examo Mana Sesuai Untuk Saya?

❝Saya keliru, banyak sangat produk Examo.
Mana satu yang patut saya beli?❞

Itu merupakan antara persoalan seorang ibu prihatin kepada kami melalui mesej whatsapp.

.

Mengapa Pilih Examo?

Saksikan video ini:

Berikut kami ringkaskan panduan untuk memilih produk & pakej yang sesuai untuk kegunaan sekeluarga sama ada anak anda bayi,  pra-sekolah (tadika), sekolah rendah, sekolah menengah atau pelajar kolej/unversiti mahupun untuk kegunaan anda sendiri sebagai orang dewasa yang berkerjaya.

.

Serlahkan Potensi Dirimu!

.

Secara asasnya terdapat 3 produk (seperti gambar di atas) gabungan dari kebaikan formula Biokimia & Homeopati yang baik sebagai nutrisi kesihatan harian untuk pelbagai peringkat usia berbeza. Harap maklum, Examo Ekonopek (kotak besar) telah dimansuhkan dari pasaran.

  • EXAMO-CKM500 (450 Tablet, kotak Biru):
    Berkesan untuk meningkatkan daya minat untuk belajar, menguatkan daya ingatan serta daya tumpuan ketika belajar. Pengambilanannya disarankan pada setiap hari.
  • EXAMO-CKM500 PLUS (28 Tablet, kotak Hijau):
    Berperanan sebagai Booster (pemangkin) untuk menguat & mempercepatkan tindakbalas Examo-CKM500. Pengambilanannya disarankan seminggu sekali.
  • MATSA (30 Tablet):
    Diformulasikan untuk membantu mereka yang lemah dalam pelajaran Matematik dan Sains.

 

* Gabungan dari 3 produk asas ini membentuk 5 pakej untuk kumpulan usia / kelompok pengguna.

* Anda boleh terus klik Add to Cart untuk mulakan order dari pautan di bawah

 

Lima (5) kumpulan usia & cadangan produk

.

1. Bayi & Pra-Sekolah (usia 6 tahun & ke bawah)

EXAMO-CKM500 / PEK TUNGGAL: Untuk bayi & anak Pra-Sekolah (usia 6 tahun & ke bawah)

 

Apa Kata Pengguna:

Testimoni Examo 04

.

2. Sekolah Rendah

PEK BIJAK MATHS & SAINS / PAKEJ CALON UPSR: Untuk pelajar sekolah rendah & pelajar yang akan menghadapi peperiksaan UPSR

.

3. Sekolah Menengah

PEK 3 SERANGKAI / PAKEJ CALON PT3/SPM: Untuk pelajar sekolah menengah & pelajar yang akan menghadapi peperiksaan PT3 / SPM

.

4. Pelajar Kolej & Universiti

PEK 3 SERANGKAI / PAKEJ PELAJAR IPT: Untuk pelajar Kolej dan Universiti

.

Apa Kata Pengguna:

Testimoni Examo 05

.

Testimoni Examo 06

.

5. Orang dewasa / telah bekerja

PEK KEMBAR: Untuk orang dewasa (lelaki / wanita) yang telah bekerja

.

  • Harap ringkasan ini dapat membantu anda 🙂
  • Jika perlukan panduan lanjut bolehlah berhubung dengan kami di sini.

 

 

 

 

examo-ckm500_37-tahun_29032015

Examo mana untuk anak saya umur x tahun?

 

Berikut antara soalan Whatsapp yang sering kami terima berkaitan Examo daripada ibubapa prihatin terhadap anak-anak mereka:

 

“Umur anak 10 thn dan 8 thn”

“dan apa yg sesuai utk anak umur 1 tahun 7 bulan?”⁠⁠⁠⁠

“Lau utk anak yg berumur 4 dan 8 tahun… yg mana elok ya…”

“Anak akak umur 8thn”

“anak sy umur 8 & 10 thn berapa ye harga examo”

“Anak sy umur 6 thn dan 8 thn. Yg mana kne amik ye”

“Dan utk anak ada tak… utk minda cergas dan bijak… Anak sy umur 3 thn lebih..boy pulak tu…bole tahn.aktif juga..dan bole kata ada ciri2 tantrum…”

“Anak sy umur 12thn dan 7thn… Anak kawan2 sy… 6thn, 8thn, 11thn.”

“Kalau by pakej harga kira mcm?  ank sya 12,8,5 thn de pakej ke”

“Utk anak umur 12,10 & 7 thn still boleh mkn pakej yg sama ke..?”

“Utk ank2 yg lain ada x … Umur 8 &6 thn…”

“anak yg umur bawah 6 tahun x boleh lagi kan mkn matsa ni”

“Ok anak sy sorg umur 14 sorg lagi 10”

 

Kami tak dapat bantu anda jika jawapan anda, “malas nak baca…” terhadap panduan yang kami tuliskan. Jadi baca panduan & pautan di bawah:

 

 

Secara asasnya terdapat 3 produk (seperti gambar di atas) gabungan dari kebaikan formula Biokimia & Homeopati yang baik sebagai nutrisi kesihatan harian untuk pelbagai peringkat usia berbeza.
Gabungan dari 3 produk asas ini membentuk 5 pakej untuk kumpulan usia / kelompok pengguna.

Panduan pemilihan pakej Examo, klik di sini

 

* Anda boleh terus klik Add to Cart untuk mulakan order dari pautan di atas